VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 2 januari 2010

Nya skrivrutiner


I morgon ska mina nya skrivrutiner påbörjas. Vi vet alla hur svårt det är att inför rutiner i våra liv. Jag ska göra ett försök, med att skriva en liten stund varje dag på boken.Samma tid varje dag ska mitt dokument där alla mina fantsiska ord finns få tid av mig. Alla dessa ord som snart är en färdig bok. De ord som ska börja skickas till förlag och bli refuserade x antal gånger innan någon inser hur bra alla dessa ord tillsammans är. För det kommer någon att göra det vet jag, jag vet bara inte NÄR.

Jag ska ordna min lilla skrivarhörna så att jag verkligen känner att jag har MIN hörna. Där alla skrivböcker, fina pennor och block finns på plats. Där jag kan stänga dörren om mig när jag vill vara själv. Där jag hoppas att familjen förstår tanken med en stängd dörr. Kommer de att göra det?

Detta är inget nyårslöfte, det är bara jag som är full av inspiration av den nya Skrivarkalendern 2010. Det är jag som inte vill skriva på boken när jag har tid. Det är jag som verkligen vill ge boken det den förtjänar. MIN TID.

Min tenta nummer två skickades in igår och nu har jag "bara" en liten skrivuppgift kvar. Sen börjar skolan igen och nya utmaningar kommer i mitt liv. Men mina nya skrivrutiner med att skriva på boken samma tid varje dag kommer att bestå - jag vet det.

Ha en underbar dag - Själv ska jag ut i kylan med friskis på ett joggingpass 10.30.


Cattis

7 kommentarer:

m sa...

tror du hittar det du söker i dina tankar. Just så som du skrivit gjorde jag då min bok blev till och tänka sig har redan sålt i massor

malix sa...

tror du hittar det du söker i dina tankar. Just så som du skrivit gjorde jag då min bok blev till och tänka sig har redan sålt i massor

Anonym sa...

Ja du Cattis. Rutiner har ingen dött av och dom kan va bra för struktur i livet, så om dom inte är så stora!!!
Tycker det låter som en strålande idé du fått! pressen på alla måsten minskas om man inför rutiner!
Önskar dig lycka till med bok och tentan!!
Kramkalas
Chrissie

Tina sa...

Hej du fina!!!
Jag hoppas verkligen att det passar nån dag så vi kan ses =) Ska bli sååå kul att få träffa dig!!!!
Ja, nya rutiner är bra. Jag har avlagt en ny rutin & det är att inte sitta vid datorn så mycket =)

Jag skulle städa ur min blogg idag hade jag tänkt.. men min blogg funkar inte riktigt idag så det får bli en annan dag =)

Nu ska jag på kalas & sen ikväll kommer mina föräldrar på lite kvälle mat!!

Ha en underbar Lördag & ge gärnet på din bok nu.. ser fram mot att få läsa den =)
Kram Tina

Anonym sa...

Det låter som en utmärkt idé, att ge boken den tid den är värd, din tid. Jag ser fram emot att läsa mer!

Tack för dina fina ord hos mig. Jag vill tro att det inte finns något ont som inte för något gott med sig, och tro det eller ej, men jag har en dröm att bli psykolog. Då har jag nog en del igen "tack vare" det helvete jag varit i men nu förhoppningsvis är på väg tr.

Härligt att höra att din dotter fått mark under fötterna igen!

Önskar er det bästa.

skimmer sa...

Du inspirerar....:)

Johanna Wistrand sa...

Heja Cattis!
Vi följer varandra :-)