VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 30 januari 2010

Tjejfest på g

Det blev inte så mycket skrivande i boken som jag önskat, men jag är alltid lika glad för det jag gör och inte besviken över det jag inte gör. Det har nämligen blivit en promenad vid havet med hundarna och maken och sedan en joggingtur på en hel timme. Allt lika viktigt för välbefinnandet.

Nu ska jag på en tjejträff och då ska munnarna gå hela kvällen kan ni tro. Morgondagen får ge mig mer till boken och allt annat jag vill göra. Märk väl att jag skriver vill göra för just nu kan dagarna vara på det viset. Det är härligt det.

Ha en rolig kväll alla kära därute - det ska jag se till att jag får.

2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Perfekt lördagsnöje!!!
Hoppas ni får kul!

Kram!

Anonym sa...

Låter som du har/haft en kanonbra dag!!!
Tänk om fler kunnat vara glada för det dom har o inte det dom önskar sig haft..
Kramkalas
CH