VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 25 januari 2010

Dagen D


Dagen börjar med ett läkarbesök, som jag hoppas inte blir lika jobbigt som förra gången. Efter lilla doktorn har pratat med mig är det ledigt för att sedan åka till skolan och få information om detta fina examensarbete som jag ska göra. Det examensarbete som har gett mig ångest i fyra dagar fast det inte ens har börjat. Kroppen har inte fungerat som jag har velat, men jag hoppas att efter informationen i eftemiddag lossnar det och vi synkar igen lilla kroppen och jag.

Jag tänker inte åka hem mellan läkarbesöket ohc skolan, för det är ingen lugn och ro här, utan jag åker till skolan och sätter mig i biblioteket, letar böcker och njuter lite av att bara vara.

När denna dag är slut kanske tankarna kan sorteras och tiden delas upp inom mig som jag vill för att få må bra. Jag hoppas innerligt att all oro och ångest som sprungit rundor i mitt bröst de sensaste dagarna försvinner efter denna dag.

Jag har ju två nya rutiner som jag inte kommer igång med detta år som jag önskade och ville. Den ena är de nya skrivrutinerna på morgonen och den andra rutinen är att ligga på min lilla spikmatta jag fick i julklapp. Alla vet hur svårt det är med nya rutiner, så även jag, men jag ger inte upp, hoppet lever. Klart dessa rutiner ska komma in i mitt liv och jag hoppas att det blir SNART


Ha en härlig dag mina vänner - jag ska verkligen göra vad jag kan för att få det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag återuppstått, om än i en annan form.

Hoppas innerligt att det gått bra för dig idag!

Varm kram

Anonym sa...

Hoppas läkarbesöket gick bra!
Kramkalas
Chrissie

foxy sa...

Jag har oxå börjat arbeta på att få lite rutiner i mitt liv, eller i alla fall bara göra en sak i taget och vila i den aktivitet jag gör just för ögonblicket. Du kan väl sända mej en tanke så ska jag sända dej en!