VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 11 januari 2010

Trött idag med

Japp, så är det. En dag som känns jobbig. Det är svårt att acceptera eftersom jag började vänja mig vid alla fina nätter jag haft och trívts med det.

Nu är jag trött och vill inte vara det eftersom jag ska skriva en uppgift till idag. Bara på fem sidor, men den ska skrivas. Enligt läraren är det en enkel uppgift, men inte för mig, känns det som.

Sen ska min berättelse om tandfen oxå in idag. Men den gör jag direkt på morgonen så är det klart. Den är skriven men ska bara redigeras utifrån responsen jag fått av mina kurskamrater i skrivarkursen.

Jag har att göra med mina projekt, sedan finns alla VÅRA projekt som husets renovering och tvätt och städning och.... ja, det är tur att jag kan ta en sak i taget just nu i alla fall.

Idag ska jag köra till Österlen och inte komma hem förrän i morgon, det ska bli mysigt att träffa en kompis och bara sitt och prata med henne.

Det blir nog en bra dag trots allt - jag ska i alla fall göra vad jag kan för att få det.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för dina fantastiskt fina ord hos mig! Jag önskar dig en riktigt härligt dag och en mysig vistelse på Östenslen!

Varma kramar

Maria sa...

Tack :) Hoppas du får en bra dag med alla skriverier och projekt :)
Kram

Tina sa...

Hej vännen!!
Ja, fy för trötthet!!! Hoppas du piggnar till & att du får en helt underbar tid med din vän! Skönt med en liten break från skrivandet. Du är så flitig & du kommer fixa det galant =)
Kram Tina

Pixi sa...

BARA fem sidor,tjitt kvinna det e inte så bara ...o så redigera en till text o ut o fara(synd då kunde du ju kommit hit oxå,hehe)Förstår inte hur du ska hinna med allt!!Stor kram=)

Apan slimmar och trimmar med start på 105 kg sa...

Heja dig! Det kommer att gå så bra. Hoppas tröttheten lägger sig.

Thessan sa...

Mina nya Amis böcker finns på min blogg =)