VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 22 januari 2010

Äntligen fredag

Idag känns det lite bättre faktiskt, men igåkväll mådde jag riktigt dåligt. Jag hade ångest och nästan grät. Det hjälpte inte att dansa en timme heller. Jag tror ångesten kommer för att vi renoverar och det är stökigt och skitigt överallt. Väggar och golv börjar bli klara och då ska golvet slipas och oljas. Väggarna ska tapetseras(av mig). En massa jobb för mig och jag som ska plugga. Men det var den inre stressen som gjorde mig sjuk för 8 år sedan så jag får absolut inte låta den äta upp mig inifrån. Jag måste gå på mer möten och verkligen tänka.

*En sak i taget
*Det viktigaste först
*Allt ordnar sig.För det kommer att gå bra, det vet jag.

Men jag har något att berätta och jag hittade en fantastisk tapet till väggen utanför mitt skrivarrumVad säger ni om att ha väggen tapetserad med en bokhylla? Väggen som är ut med gillestugan och som jag ser varje gång jag ska in i mitt rum? Kan känslan för mitt skrivarrum bli bättre med någon annan tapet? Nej, jag tror inte det. Familjen gillade den oxå, men inte priset, men det är bara en liten summa i det stora hela när vi renoverar flera rum, förklarade jag då. Mittlilla rum ska verkligen ha en härlig känsla för mig. Jag älskar det redan, men med den tapeten kommer mitt leende att komma direkt när jag går ner för trappan till källaren.

Idag ska jag jobba med pappersarbetet en liten stund på morgonen, sedan ska jag sitta i soffan coh sticka och ha en skön dag - HELA dagen. Som avslutas med Let's Dance.

Ha en skön dag - det ska jag ha

6 kommentarer:

Apan slimmar & trimmar med start på 105 kg sa...

Men du! Inte kul att må dåligt. Varva ner och ta ett djupt andetag.

Anonym sa...

Cattis.. Låt inte hjärnspöken ta vid och tillåt dig att stressa upp dig och se positivt på vad som händer i huset! En förbättring!
När det väl är klart o du ser resultatet, så är inte dina tankar som finns nu värda besväret!
Tapeten är döläcker! Klart du ska ha den! Snacka om inspirerande!
Ha en fin dag!
Kramkalas
Chrissie

Cattis sa...

Japp, jag ska ta det lugnt idag och hela helgen. Och tapeten ska beställas....

Anonym sa...

Vilken härlig och inspirerande tapet! Kunde inte passat bättre :)
Se till att andas mellan varven. Önskar dig en fantastisk helg!

Varma kramar

Tina sa...

Hej vännen!!
Å, jag vill bara ge dig en varm kram fylld med ro, styrka & glädje!!!!!!!

Underbar tapet, måste jag säga =) Jätte häftigt ju!!
Va nu rädd om dig & andas djupt!!
Tänker på dig!!
Kram Tina

UllaJohanna sa...

DET kallar jag tapet :-)!!!
Har förklarat för barnen att bokhyllor ska tiga och böckerna tala... Så dom får nog finna sig i att flytta mina ton med böcker när det blir dags, ha, ha!

Ha en jättefin helg och ta det lugnt!!!

Kramen!!!