VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 5 januari 2010

Min hörna

Så här långt kom jag igår med min blivande skrivarhörna. Ett skrivbord på plats. Ja, det får jag väl vara nöjd med. Bättre än inget skrivbord på plats. Nu ska jag iväg underförmiddagen sedan har jag idag och i morgon på mig at få fint där. Ni ska självklart få följa min väg till en alldeles egen skrivarhörna.


Det kanske till och med kan bli en uppföljning redan under dagen. Det viktigaste med detta är att jag verkligen tror att jag behöver en plats till mig, mitt skrivande och mig själv. Hur det blir med de andra i familjen om de förstår detta, ja det visar sig, som maken brukar säga.

Ha en underbar dag - jag ska göra mitt bästa för att jag ska få det.

Sju gånger har jag gjort om min signatur och ändå är jag inte nöjd. Någon som vet hur jag får exakt rätt bakgrundsfärg så bara den svarta texten syns??

3 kommentarer:

Maria sa...

Om du går in i koderna i din blogg (teckensnitt och färger) så ser du där vad du har för bakgrundsfåärg på din sida. Tror det ska stå Färf på huvudsida. Om du klickar på den så ser du till höger vilken kod färgen har. Den koden skriver du som bakgrundsfärg när du gör din signatur. Hoppas du förstår. Säg gärna till igen annars så får jag göra ett inlägg om det också :)
Kram

Jenny G sa...

Vad kul med en skrivarhörna! Det tror jag är jättebra, så man kan ha allt på en plats.

paula sa...

Såklart man behöver en egen hörna
så mysigt
ha det gott kramiz