VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 3 januari 2010

Fick en ny handväska


där skrivarkalendern får plats. Nu ska den få följa med mig varje dag och alla tankar som jag vill ska fortsätta följa med mig ska präntas ner i kalendern.

Idag är det kallt och otroligt vackert ute så nu när jag skrivit inlägg, påbörjat mitt arbete med boken ska hundarna och jag ut i skogen, tänkte jag.

Det ska bli otrligt intressant och roligt att öppna skrivboken jag använde mig av i London på skrivkursen och fortsätta där jag slutade den 6 november.

Ha en härlig söndag. Det ska jag ha

Cattis

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej gumman!!
Å, vad spännade!!Hoppas det går bra med skrivandet =)

Ja, idag har det varit jätte vackert väder här oxå, men jag har suttit inne HELA dagen.. att jag inte skäms.. fniss...

Ha en underbar vecka!!!
Kram Tina

AnnChristin sa...

Riktigt snygg väska.