VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 12 januari 2010

Grattis till mig själv - tentan är godkänd


Äntligen. Jag gjorde ändringarna han ville att jag skulle göra och skickade in den i förmiddags. Jag fick tillbaka den nu precis och han skrev "nu är den godkänd, men gör de sista ändringarna innan du skickar in den slitliga versionen".

Jag trodde att det var den slutliga versionen jag skickade in i morse. Min lärare har verkligen tagit fasta på att jag som student har rätt till 5 inlämningar!!!.

Jag tycker det hade räckt med en om jag bara var godkänd direkt. Eller vad tycker ni?

5 kommentarer:

Jenny G sa...

Grattis till den godkända tentan! Typiskt att du måste skicka in den igen...tycker det låter lite konstigt, antingen är den godkänd eller inte? Men ändå, skönt att den är nästan avklarad!

Tina sa...

Hej vännen!
Stort GRATTIS!!! Du har verkligen jobbat hårt!!
Måste va en lättnad när en tenta är avklarad =)
Önskar dig en fortsatt fin tisdag!!
Kram Tina

Anonym sa...

GRATTIS SOM FAAAN!!!
Go girl!!!!

kramen

Koneko sa...

Grattis vännen! Bra jobbat :D

UllaJohanna sa...

Grattis!!! Måste kännas jättebra att bli godkänd!

Kramen!!!