VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 9 januari 2010

du är denn bästta mamman

Jag städar och hittade i en kartong detta meddelande:

Mamma vi har så kul till samans även när du plogar och såver jag tuker att du har sont glat leände på leparna och du är nesstan alltid glad fasst i blannd kan du vara lite jobig du är inte jete jobig du är besst du är besst

Ja, vad säger man? Detta skrevs för många år sedan men det värmde gott i hjärtat även idag när jag läste det. Jag tror det är den lilla tjejen som skrivit det.

4 kommentarer:

Tina sa...

Men Ååå, va gulligt!!! Hjärtat smälter när man finner såna guldklimpar!!!
Va rädd om det lilla brevet!!!
Kram Tina

Unknown sa...

Vad fint!

Anonym sa...

Så underbart fint, skrivet direkt från hjärtat!

B i t t e sa...

Så underbart ljuvligt det är med sånt! Bra att ha och plocka fram de dagar livet inte känns på topp och en extra krydda när man överraskas av det som du gjorde nu.