VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 29 januari 2010

Idag kommer de sista scenerna att påbörjas

Jag fick mail av min handledar att vi skulle träffas i grupp på torsdag och att vi då ska prata om problemformulering. Med det menas att vi ska diskutera frågeformuleringen vi vill forska kring i våra arbeten. Det innebär att jag kan skriva på boken idag. Det ska inte renoveras idag heller, så det blir tyst och fint här hemma. Riktigt bra förutsättningar för producera texter.

Jag har de sista åtta scenerna kvar att skriva och jag hoppas att de räcker för att få ihop historien. Slutscenen är klar så det är de sista innan slutscenen som ska fixas till. "Fixas till" det låter som om jag gör det i ett nafs... Det återstår att se.

Här har ni högen med böcker till mitt lilla forskningsprojekt. Förhoppningsvis behöver jag inte alla, men jag måste kolla igenom dem, vilka som har något viktigt att berätta för mig som jag har nytta av.Ha en underbar dag kära vänner - det ska jag ha


2 kommentarer:

Tina sa...

Oj!! Då har du lite att fyas med förstår jag =)
Hoppas du mår bra!!
Saknar dig & hoppas snart min dator är bra så jag kan hälsa på oftare!!
En varm kram & trevlig helg önskar jag dig!
Tina

Sara sa...

Kram vännen...
Hoppas din helg blir lugn och mysig.