VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 20 januari 2010

Äntligen

Här kommer min fina hörna. Skrivhörnan som finns i ett rum som bara är mitt med mina saker. Mina garner, mina skolböcker och allt som har med mitt skrivprojekt att göra. Det är helt underbart att ha ett eget rum att vara i, framför allt nu när vi renoverar huset oxå.

Här min fina London - Bok hylla. Prydnadssaker som symboliserar London plus skrivböcker och texter som har med min bok att göra. Inget annat för vara på denna hylla.


Här är en fin handmålad kista från Karlshamn som har en fin nalle från maken(köpt i England) ett fint kort från syster fyllt med kärlek och en fantastisk bok som inspirerar mig att få min klar. Jag fann denna författare här i cybervärlden innan boken kom ut. Min är signerad och jag älskar att titta på den och tänka när min egen ligger där.
Ha en fortsatt fin dag - jag ska ha det med mina nior och en joggingtur med friskis.


3 kommentarer:

Apan slimmar och trimmar med start på 105 kg sa...

Jag gissar att du ska bli högstadielärare? Det ska jag med en vacker dag. Jag läser till svensklärare mot högre åldrar.

Vilen fin skrivhörna du fått till.

Tina sa...

Hej vännen!!
Å, va mysigt det ser ut!! Så varmt & personligt!!
Där kommer nog många fina texter att födas =)
Ha en fin dag vännen!
Kram Tina

Koneko sa...

Tjusig hörna! Är väldigt avundsjuk... kanske jag kan låna din nångång :)

En sak till! Du har en award att hämta på min blogg!

kramar