VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 19 januari 2010

Premiärinlägg från den nya skrivhörnan

Det känns bra att sitta här och skriva. Det enda som är jobbigt är att jag måste springa upp och fixa te. Det ska jag ändra på genom att ha en vattenkokare i min lilla vrå så att jag kan koka vatten och fixa te precis när jag vill. Sen kan jag skriva i timmar med stäng dörr i min egen lilla värld. Det känns redan helt underbart och det kommer säkert att kännas likadant varje dag när jag får sitta i min lilla vrå.

Bilderna är tagna, men överföringssladden är inte på plats och jag vill inte springa och leta när resten av huset sover, så håll ut, bilderna kommer sen.

Idag är det sista gången jag skickar in mina tentor, sen är höstterminen klar. Nu kommer vårterminen med nya utmaningar. Det återstår att se om jag orkar med allt vad jag planerat eller jag måste hoppa av någon kurs.

Jag ska nämligen plugga heltid denna termin. Halvtid med lärarutbildningen och två 25% kurser om att skriva. En som heter Kreativit skrivande och den andra heter Att skriva på nätet Jag har lovat maken och mig själv att verkligen känna efter om jag klarar det annars hoppar jag av den ena kursen.

Jag ska verkligen känna efter och se vad jag lärt mig under min tid tillbaka till verkligeheten och med allt vad det innebär.


Ha en härlig dag - det ska jag ha

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!
Härligt att du börjar få ordning på skriveriet, både din lilla vår o tentan!!
Inte fel att ha vattenkokare där nere. Bli störd av springandet mitt i skapandet är ingen hit. Då kan man tappa den bästa meningen av alla på vägen!
Lycka till med allt nu!
Kramkalas
Chrissie

Apan slimmar och trimmar med start på 105 kg sa...

Hej Cattis!

Ska du läsa "Kreativt Skrivande" på distans via HKR? Vilket sammanträffande i sådana fall för det ska jag med. Tänk om vi blir klasskamrater :)

Annette sa...

Ja, var går kursen Kreativt skrivande? Inspirerande med en skrivhörna...hmmm.