VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 7 januari 2010

Pigg och glad

Så här trött känner jag mnig inte längre och jag tror att det beror på min lilla hypnotiserings CD som jag lyssnar på varje kväll innan jag ska sova. Sedan jag började med den har jag inte vaknat tidigt en enda gång och jag har inte sovit dåligt en enda natt heller.

Jag är inte så full av energi idag men jag tror att det beror på att jag har bestämt mig för att lägga lite tid på min tenta och det tar emot ska ni veta. Den ska in på söndag så jag hoppas att jag kommer en bit på vägen dessa dagar. Jag vill bara att den ska vara godkänd, det räcker för mig.

Natten har jag tillbringat i den andra änden av byn. Hos min syster och hennes barn. Jag har sovit tillsammans med Amanda 7 år i hennes våningssäng. Mina syskonbarn gillar verkligen när deras tokiga moster kommer på besök. I morgon ska jag passa dem hela dagen och vi ska försöka ha så roligt det bara går att ha.

Min skrivarhörna utvecklas hela tiden och nu har datorn oxå kommit på plats där. Jag känner verkligen att det är min lilla vrå och jag är övertygad om att jag kommer att vara otroligt kreativ när jag sitter där.

Det jobbiga i denna lilla process är att jag försöker få till MIN plats men som det vuxna barn jag är med defekten att jag inte kan slutföra projekt gör att jag stökar och bökar överallt på en och samma gång. I tvättstugan, med julsakerna, min hörna, tvätten, dotterns rum osv osv. Mitt mål är att ALLT ska vara fint när dottern kommer hem på söndag. Jag rapporterar på söndag om målet blev nått.

Ha en härlig dag - jag ska göra vad jag kan för att vara nöjd när dagen är slut.


6 kommentarer:

AnnChristin sa...

Jag vet väl inte om det är en defekt du har. I så fall är vi många kvinnor som lider av den. Vi gör alltid fler saker samtidigt. Har du inte läst dikten om en man och en hustru som ska gå och lägga sig. Hustrun gör alla möjliga (för mannen omöjliga) saker innan hon ens kommer in i sovrummet. Hon har plockat med sig allt som ligger fel och rättat till det och när hon ändå sitter på toan sorterar hon tvätten. När mannen går och lägger sig stänger han av TVn och går och lägger sig.
Jag tycker väl att du är en typisk kvinna och det är inte det sämsta det.

Cattis sa...

Du har helt rätt, men det tråkiga med mig är att jag oftast inte blir färdig någonstans.....jag plockar på många ställen, mne inget blir riktigt klart.....tyvärr.

Anonym sa...

Jag får ny energi bara av att läsa dina positiva ord! En härlig dag önskar jag dig.

Kram

Tina sa...

Hej gumman!!
Va underbart att du fått så god respons av cdn!!
Har själv ett helt gäng & lyssnar med jämna mellan rum. Men inget slår min älskade spikmatta!!
Den har blivit till ett beronende..fniss.. men ett positivt sådant =)

Ja, du jag vill oxå ha en egen hörna!
En målar hörna =) Men jag blir aldrig klar. Jag är helt hopplös nämligen..fniss.. jag kan inte vara på ett ställe utan måste ju röja överallt på en & samma gång & sen slutar det i en enda röra.. hihihi... men en vacker dag har jag nog oxå min lilla hörna =)

Ha en underbar Torsdag & lycka till med tentan!!
Kram Tina

Maria sa...

En sån skiva skulle jag behöva. Var hittar man den :)
Kram

Anitha Östlund Meijer sa...

Jag håller med AnnChristin
Vi kvinnor måste ju alltid hålla på med flera gånger samtidigt. Annars skulle familjelivet inte fungera! själv har jag lilleman i knät när jag sitter på toaletten för då har jag gott om tid att läsa med den lille i böckerna vi placerat därinne.
Lycka till med tentan!