VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 10 januari 2010

Paul hjälper mig att sova

Denna bok har jag läst och när den var utläst började jag lyssna på CD-skivan. Jag somnar ganska fort. Jag behöver inte göra något särskilt medan jag lysnnar. Jag bara lyssnar. Det är en hyptnotiserings skiva, men jag kan inte säga att jag förstår vad den gör med mig. Men för mig kvittar det. Jag hade sömnproblem och de är bättre. Mer behöver jag inte veta.

Några saker ska jag dock tänka på innan jag lägger mig.
*Inte sova på dagen
*Inte dricka te eller kaffe med coffein efter 14.
*Inte ta sömntabletter
*Bara ha sex, sova eller läsa hans bok i sovrummet.
*Inte titta på tv den sista timmen innan jag somnar.

Jag sköter mig på alla punkter utom den sista. Men den är inplanerad att börja följas den med.

Ja, det var om min sömn. När det gäller mina dagar består de av skrivandet på min tenta som ska in idag och städning när jag pausar. Renoveringen av vårt hus är i gång igen med allt vad det innebär. Damm, stök och bök. Men fint blir det när det blir klart.När nu det blir. Om det blir det. Man blir kanske aldrig klar med att renovera sitt hus. Vad vet jag, jag har aldrig renoverat tidigare. Det jag lärt mig är att det tar längre tid än beräknat. Mycket längre tid.

När det gäller mina nya skrivrutíner går det inte så bra. Jag är fokuserad på min tenta just nu så det är svårt att få in de nya skrivrutierna. Men jag försöker verkligen. Allt blir lättare när skolan kommer igång och allt blir som det ska vara.

Men nu ska jag faktiskt ner i källaren och ta fram mina skrivarböcker som gäller min bok.

Ha en underbar dag - det ska jag ha

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en bra bok och skiva du har införskaffat dig! ALLT är bättre än att behöva ta tabletter för att kunna sova!!!

Huset blir klart när det blir klart!Rom byggdes inte på en dag, så om det kanske inte är så kul att bo i ett renoveringsobjekt. Det går ju framåt iaf!!!

Prioritera det som är viktigast när det gäller skrivandet. Nu är det ju din tenta som ska in!

Du kommer att komma in i dina skrivrutiner. Det tar tid att ändra om i sitt liv! Och det märks att du VILL göra förändringar Cattis. Bara där har du kommit förbaskat långt!
Du går från tanke till handling, medan många andra bara snackar o spelar förbannat lite hockey!!!

Hoppas du får en bra söndag!

Kramkalas
Chrissie

Åsa Hellberg sa...

Det där med kaffe efter 14 skriver jag under på, jag dricker numera bara på morgonen eftersom allt efter lunch gör mig sömnlös:)

Vad bra att du har hittat den cd´n. Jag har sett honom på tv ett par gånger men då har det gällt rökstopp.

Kram Åsa

Cattis sa...

Han har skrivit många böcker som har tillhörande CD-skiva om dieter, rökning lyckliga liv osv... kanske kan köpa fler böcker med CD - f-n vad lycklig jag ska bli då....

Maria sa...

Den där boken och skivan måste nog jag investera för jag har sömnproblem just nu *GRRRR* Fast hoppas det blir bättre nu när jag kommer igång och jobbar igen.
Kramkram