VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 13 januari 2010

Nya sidor ska skrivas idag

som ska skickas in i kväll. Sedan ska jag få tillbaka den tentan i morgon och putsa lite till på den. Innehållsmässigt har jag vad jag behöver, nu ska jag "bara" fixa språket, styckeindelning, sammanhanget, stavning, tempus.....

Nästa vecka ska jag koppla av och ta hand om mitt hem. Sedan drar skolan igång igen och då ska jag läsa, läsa och läsa.

Det blev inget danspass igårkväll. Jag var för trött och ville inte lämna värmen i huset. MEN ikväll är det joggingpass och det tänker jag inte missa. Hela dagen hemma med tentan som ska in ikväll och sen jogging och ett alanon - möte(anhöriga till alkoholister)innan jag säger natti natti. Det blir en bra dag.

Ha en härlig dag - det ska jag göra vad jag kan för att få

2 kommentarer:

Tina sa...

Godmorron vännen!!
Tycker det va bra att du lyssnade till kroppen & stannade hemma från dansen. Ibland behöver vi bara lite återhämtning.
Va skönt att du kan få en välförtjänt break nästa vecka innan skolan drar igång!!
Tycker du är jätte flitig!!!
Ha en fin Onsdag!!
Kram Tina

Anonym sa...

Lycka till med skrivandet idag min fina vän! Tänk om man bara hade hälften av din motivation..

Önskar dig en riktigt härlig dag!

Varm kram