VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 21 januari 2010

Hur ska jag klara det?

Terminen har knappt börjat och ändå pirrar det i magen som om det är i morgon jag ska vara klar med arbete. Jag har inte koll på någonting och kanske det är därför som jag är så nervös.

På måndag ska jag på introduktion om mitt examensarbete och jag ser fram emot att få lite mer information som kan göra mig trygg. När jag är så här nervös funderar jag alltid på vad jag kan göra för att få mina tankar på plats, jo jag kan ta kontakt med de som vet vad jag ska göra. SÅ jag mailade ansvarig och det verkar som jag kan slappna av tills måndag i alla fall. Skönt.

Jag ska in på biblioteket nu och leta lite böcker och sedan får vi se vad jag kan göra mer. Kanske det räcker med att tänka lite på själva arbete.

Syrran undrade vad jag ska skriva om? Gissa? Det som ligger mig varmast om hjärtat. Skrivandet. Elevers skrivande och deras utveckling. Själva frågeformuleringen är inte klar, men den hoppas jag att få hjälp med.

Allt ordnar sig - så även detta arbete, eller hur?

Ha en skön eftermiddag - det ska jag försöka ha när nerverna lugnat ner sig lite.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter spännande, önskar dig all lycka till!
Och det är klart att det går bra- kan inte göra annat!

Många kramar!

Thessan sa...

Lycka till! å tack så mkt!

UllaJohanna sa...

Önskar dig lycka till!
En sak i sänder så fixar du det!!!