VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 25 januari 2010

Glad igen


Ingen ångest och lite lättare inombords - det blir dagens summering. Besöket hos läkaren gick bra. Jag är så glad över att jag fått gå till denna kvinna som vet vad hon pratar om.

Timmarna i skolan om examensarbetet gav mig det jag ville ha. Lite lugnt inombords och att information som jag behöver för att kunna fortsätta. Jag har även lånat en hel del med böcker som jag ska börja läsa nu. Allt handlar om skrivandet. Kan det vara bättre?

Ha en härlig kväll - det ska jag ha på mitt ACoA-möte.

1 kommentar:

UllaJohanna sa...

Vilken lyckad dag du har haft!
Visst är det skönt när allt funkar som det ska?!
Härligt!

Ha det gott och var rädd om dig!!!
Kram!