VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 17 januari 2010

Det blåser i Skåneland

och jag vill bara vara inomhus.

Jag skötte hundarna hela dagen igår och har sagt att jag tar morgonpromenaden, sedan vill jag inte vara ute mer. Det godkände de andra(eller de fick godkänna det).

Jag har en kompis på besök och det är så otroligt roligt och mysigt. När hon åkt hem idag ska jag ägna resten av dagen åt det skrivna. Mina eleverns texter och mina egna texter. När det blåser som det gör här idag ska det bli underbart att få sitta här inne med tända ljus och bara mysa.

Jag hoppas att ni andra oxå får en riktigt mysig dag - precis som jag ska ha

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej Cattis vännen!
Va mysigt med besök!! Hoppas ni haft jätte kul!!
Önskar dig oxå en fin Söndag <3<3<3
Kram Tina

Anonym sa...

Jag hoppas att du haft en härlig dag och får en fortsatt mysig söndag!

Varm kram