VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 7 mars 2011

Ny vecka - heja mig

Lite utomhusjobb idag, sen är det hjärnarbetet som ska sättas igång. Nästa scen i boken ska börja planeras för den ska skickas intill min reponsgrupp senast fredag. Sedan måste jag börja tänka på allvar när det gäller min uppsats.

MEN

Inte än, för just nu njuter jag av teet i morgonrocken, resten gör jag om en stund.
Jag önskar er alla en fin måndag och vecka - själv är jag övertygad om att jag får en fin måndag och vecka om jag får må som jag gör just nu.3 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Ja heja dig! Jag måste verkligen ta itu med skoljobb också, men inte än ... Hihi.

Kram

Skrivarstudio ordOide' sa...

Kämpa på! Bra att använda sin bok "i plugget"- då har man åtminstone en del deadlines att hålla....så det inte blir för många timmar i morgonrock!

Cattis sa...

Nej, Nina, inte idag, men i morgon ger vi järnet igen. Det är underbart att få skriva klart boken i en skrivarkurs som jag läser just nu. Alldeles underbart är det faktiskt.