VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 21 mars 2011

Huvudvärk= mycket smärtsamt=mycket ledsen


Jag blir bara så ledsen. Nu är förkylningen och halsontet borta men jag har fått sprängande huvudvärk som inga tabletter alls råder bot på. Både syrran, maken samt en kompis till maken och säkert många fler har haft denna huvudvärk i samband med den sega förkylning som gått nu i vinter, så jag vet att jag kan få dras med den i flera dagar. Jag har tagit ner mina virkpåsar med garn och dyligt för att sitta i mitt skrivarrum i tystnaden.

Hoppas ni alla får en fin måndag - jag gör så gott jag kan i mitt tysta rum

4 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Skickar en stoooor tyckersyndomkram och hoppas att du snart slipper den eländes huvudvärken....

Anneli Stålberg sa...

Fy, det låter verkligen inte bra!
Kram och krya på dig!

Cattis sa...

Tack snälla ni,

Det är lite bättre nu med starka värktabletter, sen håller jag tummarna att norgondagen blir bättre.

kramkram

Ninas skrivarlya sa...

Hoppas den dumma huvudvärken ger med sig snart!

kramkram