VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 6 mars 2011

Sol hos mig :)

Solen skiner från en blå himmel och jag har utomhusarbete idag och det känns rätt ok.

Jag sprang 11 km i fredags så kroppen har varit lite matt efter det. Jag ökar på mina långpass med 1 km varje vecka och det är häftigt att springa så långt, men jag blir trött efter det(inte så konstigt, jag vet). Jag har fått nytt träningsschema och jag tycker att det är så häftigt att jag springer längre än en mil en gång i veckan. Även om jag blir trött efter att jag har sprungit tror jag ändå att jag mår bättre i det långa loppet. Jag har hört en gång att "vi" som varit utbrända inte kan springa ett marathon. MEN det vill inte jag tro på och därför kommer jag att bevisa att jag klarar av att springa så långt.

När det gäller skolan så är jag lite mer igång idag än för en vecka sedan. Alltid något. Jag själv tycker inte att jag har kommit långt när det gäller min uppsats, men när jag berättade det för en kompis vad jag gjort och hur långt mina tankar kommit, tyckte hon att jag har kommit långt så det har jag nog. När det gäller bokens manus ska jag få ihop en text till fredag som ska skickas in för respons hos mina kurskamrater, och den måste jag börja få ner på papper i början på veckan. Det blir att skriva en todo-list.

Jag har inte bloggat sedan i torsdags, men ändå har jag inget att skriva om, känns det som.

Jag återkommer med mera intressanta detaljer om... jag vet inte ;)

Hoppas ni alla får en solig fin söndag - jag ska njuta av den så mycket jag bara kan


1 kommentar:

UllaJohanna sa...

Sol här också!! Utgång på gång :))...

Kramelikram!!