VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 7 mars 2011

Kollat lite

på mer litteratur till uppsatsen har jag gjort nu under sisådär 10 minuter. Nu ska jag läsa några sidor i denna bok (dålig bild, jag vet, men en intressant bok för skrivglada mig) och sedan får studerandet vara klart för idag. Det är ju faktiskt snart kväll och då är det dödskallevantarna som ska få några varv gjorda.

Förmiddagen blev inte riktigt som det var tänkt, då jag fick ett telefonsamtal av bästa vännen kl 7.15. Hon behövde en kram och den varade länge för hon stannade till 12.00. Många skratt, sällskap när jag jobbade och en tekompis - med andra ord en underbar förmiddag.

I morgon pluggar jag lite till. På onsdag pluggar jag ännu mer. Men inte idag.

Ha en skön måndag kväll - det ska jag ha på Tupperwereparty


2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag slappar också resten av den här dagen, skönt som tusan.

Cattis sa...

Visst är det åsa.