VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 8 mars 2011

Mår toppen = lyckligare än någonsin


Jag sa till min 17-åring att jag har nog aldrig mått bättre i hela mitt liv än jag gör just nu. Mina tre jogginpass i veckan gör säkert underverk samtidigt som jag försöker göra en sak i taget och inte stressa upp mig. Jag vet inte hur länge detta fantastiska mående varar, men jag ska njuta varje timme jag får må så här bra.

Jag är full av energi och jag har redan påbörjat dagen med att byta plats på två bokhyllor i mitt skrivarrum,samt diskat ur lådan i kylskåpet som var smutsig (Jordig och med lökskal). OCH virkat lyktorna till systersonens bil och husvagn.

Idag ska jag plugga i flera timmar. Jag har mentalt förberett mig på att jobba med min uppsats och det känns skönt att ha dagen till den. Jag har tre "tomma" dagar till den nu. Med tommar dagar menar jag inga besök någonstans under dagtid. Det är tomma för mig och innebär att jag kan plugga i lugn och ro hela dagen.

Så, som ni förstår flödar tacksamheten över dagens energi och lyckokänslorna jag har inom mig just nu. Ni som följt mig ett tag vet att detta kan ändras från dag till dag och därför är jag glad för just dessa dagar som jag får må så här bra. En dag i taget.

Jag hoppas ni oxå kan känna tacksamhet över denna dagen och jag önskar er en fin tisdag - själv ska jag ta vara på den så gott jag kan


7 kommentarer:

caroline sa...

Härligt! Det smittar av sig...jag tar bokskrivandet först idag och sedan måste jag ägna några timmar åt jobben också. Håller med dig...känns som en riktigt skön dag- till och med solen skiner här i Skåne!! Ha det bra!

UllaJohanna sa...

Glad för din skull <3!!!

Kramen!!

Ninas skrivarlya sa...

Vad härligt att läsa att du har sådan energi. skicka lite till mig också, please... ;)
kram!

Cattis sa...

Klart jag delar med mig av min energi, nu tar vi tag i dagen och gör den så bra som möjligt, tjejer.

kramkram

Pixi sa...

Vad skoj!Ska hålla tummen för att detvarar länge!! Jag är tacksam för varje dag för det finns alltid några guldkorn man kan glädjas åt även om det skulle vara tunga dagar!Och tacksam för att jag kan se det på det viset!kram kram =)

UllaJohanna sa...

Ngt att hämta hos mig :)

Anneli Stålberg sa...

Underbart, underbart, underbart!
Njut av varje sekund :D
Kram!