VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 18 mars 2011

Snön ligger vit på marken

och vintermössan får tas fram igen.

Nej, det vägrar jag göra. Ingen tomteluva/pälsmössa ska fram. Det är ju tunna vårjackan som ska tvättas istället i min lilla värld.

När det gäller mina studier, så spelar vädret ingen roll, för jag sitter där jag sitter - inomhus - men självklart hade det varit mysigare om solen hade strålat från en blå himmel, men,men man kan inte få allt och jag är glad för det jag får/har.

Det går trögt med uppsatsen, men ändå saktasakta framåt. En ny dag tillsammans med läroplanerna genom tiderna är dagens ämne.

PLUS

att komma fram med det perfekta syftet med själva uppsatsen. Det är nästan det svåraste. Men jag ger mig inte. Det var i tankarna när jag var vaken i natt med, så snart har jag nog hittat det perfekta syftet.

Ha en fin fredag alla och jag hoppas ni är några som inte har sluppit snön - själv ska jag njuta inomhus samt träffa virkkompisen ikväll

Inga kommentarer: