VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 3 mars 2011

Alltså, sötast i hela världen


Japp, det är hon. Mina hundar betyder ännu mer för mig nu efter Londonresan än innan. Min familj oxå, såklart. Det var nyttigt att vara hemifrån i över 6 veckor, men det fanns mycket tid att tänka på och uppleva ensamheten. Idag bjuder jag på några bilder av den lilla älsklingen som har det så gott på mattes morgonrock.


Idag har jag flyttat ner till min skrivarlya där jag i lugn och ro ska ta tag i min uppsats. Jag är så full av energi och känner mig så glad att jag är övertygad om att det kommer att bli en fin dag idag.

Jag hoppas och önskar ni alla oxå har härliga känslor inom er och att ni får en finfin dag- själv ska jag njuta här hemma av att få vara hemma hela dagen och plugga med hundarna bredvid mig

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vilken sötnos!

Cattis sa...

Visst är hon :)

UllaJohanna sa...

Vilken mysig liten hund!!!
Visst är det lycka att ha djur?!!

Kramelikram!!