VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 16 mars 2011

Jag vägrar bli sjuk

men konstaterar ändå att förkylningen är på besök. Så löpningen, enligt mitt träningsschema är inställt, men inte mer än i morgon, hoppas jag. Jag kurerar mig så mycket jag kan och hoppas att den bara springer förbi med lätta steg.

Idag ska jag plugga hela dagen och jag var på biblioteket igår och lånade en bok som verkar lättläst och passar in i min uppsats som handen i handsken.

Sedan står det även på todolist att jag måste komplettera en uppgift från höstterminen så att jag kan få den godkänd. Eftersom jag är inne i mars månad så måste jag ta tag i den just i dag, för annars kanske dagarna försvinner från mig och terminen tar slut innan jag hinner reagera och det är inte bra för höstterminens betyg.

Jag hoppas ni alla får en fin lillördag - själv tänker jag knapra esperitox och alvedon och skrämma iväg förkylningen så gott det går7 kommentarer:

Pixi sa...

Krya på dej !! Kram kram =)

Åsa Hellberg sa...

Krya på dig, Cattis.

Anki sa...

Inget kul med vårförkylning,skickar kryapådig stoff ;)

Ninas skrivarlya sa...

Fy för retliga förkylningar. Krya på dig!! <3

Kram

Cattis sa...

Tack, söta bloggvänner...

Anneli Stålberg sa...

Usch ja, håll emot, håll emot!
Bort med alla eländiga sjukdomar :)
Krya på dig!
Kram!

Cattis sa...

Oh, du kan tro att jag kämpar emot... och jag är faktiskt inte sååå sjuk, bara lite...

natti natti