VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 23 mars 2011

Inledningen på min bok

ska skrivas i skrivarkursen under april. Den uppgiften ska vara tre gånger så lång som de andra uppgifterna varit som vi lämnat in tidigare i år. Min inledning är redan skriven och färdigdiskuterad med författarcaochen och det värmer mitt hjärta att jag kan jobba med den nu och få respons på den och göra mina första sidor så bra i boken så att den blir antagen. För antagen det blir det.
Statusen i sjukdomens tecken: Matt i kroppen, trött och med en fruktansvärd huvudvärk som gör mig så ledsen. Premiärmilen känns långt borta, men det är om 4 dagar så jag har inte gett upp än. Men skrivarkursens uppgift nummer tre gjorde mig glad och det är de viktigaste. Att vara glad om så bara för en liten stund, så känns det bra. Allt som har att göra med mitt skrivande känns bra.


Ha en skön onsdag - själv gör jag så gott jag kan, precis som vanligt7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja!

UllaJohanna sa...

Massor med "kramarom"!!
Hoppas den där eländes huvudvärken ger sig!!!

Anonym sa...

Rätt inställning. Lycka till.

Cattis sa...

Tack alla. Torsdag idag och huvudvärken är borta sådärbara... Gott. Är i stora staden nu och ska njuta av att vara fri från huvudvärk,disk,hundar och ungar ;)

Barbro sa...

Så bra att huvudvärken har gett med sig! och så roligt att allt stämmer med skriverierna!

Vad är det för skrivarkurs du går?

Cattis sa...

Barbro: Skrivarkursen jag går nu är Kreativt Skrivande III på högskolan i Kristianstad - distanskurs. De har underbara skrivarkurser på den skolan.

Nanny Lundin sa...

Hej! Jag googlade på "att skriva en bok" och hamnade hos dig. Jätteroligt! Jag är imponerad av att du kämpar på i att fortsätta skriva trots att du har vissa saker att strida mot. All heder till dig då jag vet hur svårt det är att kombinera familjeliv, skrivande och ohälsa. Jag tittar absolut in fler gånger! Lycka till hur som helst!