VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 3 januari 2011

Varför lär jag mig aldrig?

Att jag mår så mycket bättre av att skriva? Jag mådde bättre bara av att skriva inlägget i bloggen igår.Att jag inte kan gå och lägga mig för tidigt, fast jag är trött? Jag borde verkligen veta det eftersom min kropp har talat om det för mig under två års tid nu.Ha en fin dag alla vänner - själv ska jag och lillhunden på utflykt, hon ska till frisören och jag ska träffa en underbar vän.


6 kommentarer:

Anki sa...

Jag fnissar när jag tittar in till dig.
Vi är mänskliga och därför gör om samma misstag om och om igen.
Vi vet bättre men trillar i gropen iaf,hahaha.
Idag får vi njuta av en ny och härlig måndag,den 1:a detta år!
Kram

Åsa Hellberg sa...

Tack detsamma!

Sofie B-C sa...

Håller helt med om vikten av skrivandet -vilken skillnad det är under jul när man inte får skriva! Man liksom tappar bort sig själv, känns det som... Hoppas du får ett riktigt gott skrivår! Kram, S

Anneli Stålberg sa...

Jag önskar dig ett fantastiskt 2011.
Kram!

Anna Ljungdahl sa...

Jag lär mig aldrig heller att jag mår så mycket bättre av att skriva (och sova tidigt). Istället skjuter jag det framför mig hela tiden trots att jag egentligen vet.

Cattis sa...

TACK alla för era kommentarer, jag blev jätteglad när jag hittade dem här i morse.

Nu ska jag se till att skrivandet hjälper mitt mående varje dag.

kramkram