VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 12 januari 2011

Bloggfridag

gick alldeles utmärkt. Det blev även en facebookfri dag och det kändes ännu bättre, så jag ska vara facebookfri en dag i veckan. Jag tror att det är nyttigt för mig.

Jag mår bättre och bättre för var dag som går. positivt tänkande, era kommentarer och användandet av de verktyg jag har gör att det känns riktigt bra idag. Alanon (12-stegsmöte för anhöriga till alkoholister) ikväll med kvällsmat på stan med syrran + min nya bästis, som är så underbar. En tjej från alanon som det klickat riktigt ordentligt med för oss båda. Det hjälper mig att ha kontakt med en tjej från gemenskapen som vet hur jag ska göra för att må bättre. Ärlighet och tuff kärlek hjälper mig mycket.

Tänk att jag kan vara tacksam att ha vuxit upp med alkoholister som gör att jag "platsar" i gemenskapen som finns hos alanon. Det har gjort mig till den människan jag är idag. Jag har lyckats bryta det dysfunktionella och jag ger mina barn en lugn och spritfri uppväxt.

Idag är det företagets administrativa arbete som jag ska fokusera på samt en powerpoint presentation som ska framföras på fredag i skolan.

Och ni, det känns riktigt bra. Och i morgon blir det mer skrivande för mitt mående, det är guld värt att verkligen ge mig själv tid för skrivandet och det ska bli mer skrivande för det är jag värd.

Jag önskar er alla en finfin onsdag - själv ska jag ta hand om mig själv och njuta av att dagen har blivit 16 minuter ljusare än igår.


6 kommentarer:

www.malinrocaahlgren.com sa...

Härligt, låter bra ;)

Ninas skrivarlya sa...

Åh jag blir så glad när jag läser ditt inlägg så jag får nästan tårar i ögonen! Vad härligt att se att du är positiv igen.

Stor kram och hoppas du får en finfin dag!

Cattis sa...

Tack Malin och Nina, ja, idag är det härligt och positivt och jag tror att nu när medicineringen är justerad + alla verktygen jag använder så har det vänt.

kramkram

Åsa Hellberg sa...

Haha, jag skrattar för jag kom att tänka på en alkoholist jag träffade som sa att han önskade för alla att de fick vara alkoholister och sen nyktra till och gå på aa-möten.

Cattis sa...

Jamen, det kan jag ju förstå, Åsa haha, låter inte så sunt kanske, men ack vad tacksam jag är för att jag hittat alanon.

Anonym sa...

Va bra att du hittat en ny bästis och kan hjälpa dig!
Även bra att du finner "tröst" i skrivandet!" Det är ett bra hjälpmedel!
Kramen
Ch