VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 8 januari 2011

Boken blir klar

i vår. Yes, äntligen. Jag har läst kursplanen för Kreativs Skrivande III som jag ska gå denna termin och där kommer jag att kunna skriva på samma projekt hela terminen. Jag hoppas jag får många tecken och ord på varje inlämningsuppgift så att de sista scenerna blir klara. Det är mitt mål i alla fall.

Gårdagen gjorde mig så glad. Dagen i Malmö var fantastisk. Jag köpte trosor och två linnen och drack 4 koppar te. Jag tog det lugnt och när jag inte ville gå in i en affär satte jag mig på espresso house med en kopp te, och så fick kompisen titta där hon ville titta/shoppa.

Kvällen gjorde mig ännu gladare för jag virkade/facebookade om vartannat. OCH vi var många som spenderade kvällen framför Let's Dance med en laptop (dagens i-land). Det var roligt att skriva knäppa/roliga kommentarer och jag skrattade många gånger framför datorskärmen.

Läkaren ringde igår och vi justerade medicinerna samt att jag fick lite skäll (nej, men kloka tankar att det inte var bra) för att jag själv försökt trappa ner den ena medicinen. Det var inte bra alls. Så, nu blir nog allt bättre inombords och bloggen blir lite gladare igen.

Ha en skön lördag - det ska jag ha med glädje över mitt mående samt att jag haft över 40 000 besökare här.


4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag hejar på att din bok blir klar!

Cattis sa...

Tack Åsa, det gör jag med... haha. nu känns det bara bra. Pratade med min syster om det igår och jag blev riktigt inspirerad att lära känna mina karaktärer igen....

UllaJohanna sa...

Hoppas att din lördag blir alldeles jättebra!
Här regnar lite, så det blir nog en lugn dag inomhus för vår del!

Kramelikram, vännen!!
och klart din bok blir klar!!! Du kan!!! Övertygad!!!

Cattis sa...

vi har verkligen verkligen gråväder och min natt har varit hemsk, för mina famlijemedlemmar (Msk) har inte skött sig, så jag har inte sovit mkt, det blir till ner under täcket en stund snart