VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 4 januari 2011

Hur kan jag må bättre?


Vilken fin dikt NallePuh och den passar mig just nu. Jag som har börjat isolera mig fast jag vet att det inte är bra för mig. Struntar i allt som jag vet att jag mår bra av, däribland skrivandet och mina vänner.

Men, men, som jag brukar säga, insikten är viktigast för mig i detta läget. Jag vet hur jag är, varför jag är sådan och hur jag kan komma ur det. En dag gör jag nog det.

Ha en skön tisdag - själv ska jag vara ensam ;) med mina studier.


6 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Tänker lite extra på dig idag, vännen!!

Kramen!!

Cattis sa...

Tack...

kramkram

Ninas skrivarlya sa...

Vet hur det är. Har alldeles för lätt för att isolera mig jag också... Men jag lär mig, och försöker varje dag.

Kramar!

Anonym sa...

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva...
*kramar om*
/Ch

Koneko sa...

En virkdag/kväll/eftermiddag/timme hos en kiise + grävling kanske piggar upp? Du vet att du alltid är välkommen. Kan själv behöva lite sällskap :)

Cattis sa...

Tack snälla för era kommentarer. Japp, jag kämpar på med att vara mindre isolerad... var faktiskt "duktig" igår....

kramkram