VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 15 januari 2011

Onödigt arbete?

Det var inte obligatoriskt att använda sig av en powerpointpresentation igår i skolan. Jag hade lagt 8 timmar på min under torsdagen. MEN jag hade roligt under tiden, så inget får anses som onödigt. Dagen gick bra i skolan, det var (såklart) inte så farligt som jag målat upp inom mig.

Varför kan jag inte lära mig det?

Jag var i skolan 8-30-16.15 så kvällen tillbringade jag på en madrass på golvet framför tvn. Jag orkade inte sitta i fåtöljen och soffan var upptagen.

Idag ska allt göras i min egen takt. Jag ska ha tre tjejer på middag ikväll och dagen idag är bokad till städ, mys och vila.

Jag hoppas ni alla får en fin lördag - jag ska göra så gott jag kan för att få det3 kommentarer:

Anki sa...

Gillar inte heller att stå och prata inför publik,inte nu och inte när jag gick i skolan heller.Man kan träna bort det säger somliga men jag undrar det.
Ha en mysig lördag,jag ska se handboll på burken!

Åsa Hellberg sa...

Vad trevligt med en tjejkväll. Have fun!

Cattis sa...

Anki: jag har inga problem att prata inför människor om det är "mitt" ämne. Det jag kan något om, men igår skulle vi alla ha en redovisning om hela höstterminens litteratur, eller nästan alla böckerna. Då är jag rädd och jämför mig med de andra redan innan jag är i skolan.

Åsa: Det ska vi ha

kramkram