VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 20 januari 2011

Ny termin med mer skrivande

tänk så lyckligt lottad jag är som kan välja kurser som ökar min kreativitet i min underbara skrivande värld.

Denna termin kommer jag att läsa Kreativt Skrivande III samt en kurs om matmissbruk och jag ser fram emot båda två. Även om jag inte skriver på min bok, så flödar tankarna inom mig och allt har med det skrivna ordet att göra.

MEN

Denna termin kan jag skriva på boken i Kreativt Skrivande III under hela terminen kan jag skriva på boken. OCH samtidigt få respons på den.

Igår hade min 16-åring besök av två kompisar och när jag gick in på min blogg för att visa dem en annan blogg så kom det fram att en av tjejerna läste min blogg. Rätt käckt. "Då vet du en hel del om mig då?" sa jag. Och hon nickade. Spännande värld, bloggvärlden.

Jag är verkligen inne i en underbar känsla som har med boken att göra. Det kan säkert vara så för att jag vet att min lärarutbildning är slut i juni och att jag inte ska söka jobb just nu. Jag ska fortsätta jobba hemifrån och därmed kan boken få ännu mer tid.

Allt ordnar sig - eller hur?

Hoppas ni alla får en fin torsdag - själv ska jag snart ut på en löparrunda med lite styrketräning efteråt.


2 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Klart allt ordnar sig ;)!
Här också.. Lite i sänder...

Kramen, vännen!!

Anneli Stålberg sa...

Allt ordnar sig :)