VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 25 januari 2011

Nu börjar det bli dax

att börja skriva på boken igen. Nu ska jag skriva ett synops på mina sista scener som jag sedan ska skriva under våren i kursen Kreativt Skrivande III. Jag ser mycket fram emot att få skriva dessa scener och ni kommer att få följa det här såklart. Tänk, att det blir på detta vis, att jag får möjlighet att skriva klart boken i en kurs som jag läser på högskolan. Det känns mycket bra tycker jag. Allt ordnar sig.

Jag har även upptäckt att jag måste ta tag i mitt examensarbete och börja fundera på litteratur och skriva min uppsatsplan.

Så, snart är det dags att sluta bara vara och använda mig av all energi jag samlat på mig under mina baravara dagar.

Ha en fin tisdag - det ska jag ha för jag ska på bio med 3 tjejer ikväll4 kommentarer:

Desirée sa...

Baravara-dagar behövs också! Lycka till med boken!

Koneko sa...

Du är bara så BRA!

Cattis sa...

Tack för era uppmuntrande ord... jag gör så gott jag kan, sen får vi se hur långt det räcker.

kramkram

Pixi sa...

Vad mysigt !vad ska ni se för något?kram =)