VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 31 januari 2011

Det gick bra att tänka

OCH jag påbörjade det jag hade planerat. Mitt lilla fina kära synops om mina sista scener är skrivet. Det känns så bra att ha skrivit det och jag tror att jag skickar in det till läraren idag. Jag var lite nervös över hur jag skulle skriva, men jag läste mina kurskamraters synops och insåg att jag inte behöver vara nervös alls, för jag har skrivit ungefär som de hade gjort.

3 dagar utan inlägg på bloggen!! det har nog aldrig hänt tidigare. Jag har varit trött, varit ute och dansat, tagit hand om mitt hem och mig själv(utan datorns hjälp), så bloggen blev lite lidande. Jag tillbringar mindre och mindre tid framför facebook och datorn och det känns helt ok, faktiskt. Men jag älskar fortfarande min blogg så den släpper jag aldrig.

Nu är det ny vecka, och inget utomhusarbete i sikte för mig utan studier och inomhusmys så mycket det bara går. Well, 3 jogginturer med såklart.

Jag önskar er alla en finfin vecka - det känns som min kommer att bli det, jag ska i alla fall göra så gott jag kan för att få det9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hej jogging, säger jag som inte springer en meter (än):)

Cattis sa...

Men det är aldrig försent Åsa, Evy Palm började sent när hon var över 30 och var med i landslaget när hon var 40+, så det finns hopp för dig med.

kramkram

Ninas skrivarlya sa...

Vad skönt att kunna ta sig lite ledigt från datorn ibland. själv är jag lite dålig på det... ;)

Kram!

Desirée sa...

Ja, mindre datortid skulle inte skada för min del!

Cattis sa...

Vad lika vi verkar allihopa... behöver tid från datorn... och hur svårt det kan vara... kan det bero på att vi är skribenter och älskar detta???

Anneli Stålberg sa...

Lite datorfri tid är verkligen inte fel. Jag har också svårt för det, det tar onekligen mycket tid. Men så länge det är roligt så... :)
Ha en skön vecka!
Kram!

Cattis sa...

Hoppas du med får en fin vecka Anneli,

kramkram

www.malinrocaahlgren.com sa...

Bra Cattis, du skrev på min blogg att du skulle det. Bra gjort som jag på sistone säger. Jag gjorde det med :)

Cattis sa...

Ja, Malin det är så underbart när det väl blir gjort, det som jag vill/behöver göra. Små, små steg så blir lilla älsklingen (boken) klar :)