VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 17 januari 2011

Vad ska jag göra idag? Skriva på boken... äntligen

Ja, det kan man fråga sig. Dagen är tom i kalendern, fram till klockan 17.30 då jag ska springa med friskis och svettis.

Studierna har en paus och inget arbete kallar idag. Jag får helt enkelt virka lite, skriva en scen på boken såklart och bara göra det som gör mig glad.

Jag hoppas ni alla känner glädje inför denna dagen - jag gör det i alla fall1 kommentar:

Pixi sa...

Oh vad det lät avslappnande..Sj har jag litet mer fullspäckat schema idag...blääää men ser fram emot virkningen efteråt,har börjat med Sunnas pippi långstrump,jätteroliga!!Kram kram =)