VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 10 januari 2011

Något att fundera över

Åsa skrev i en kommentar Hur gör du för att få dig att må så dåligt? ingen rolig kommentar att få när jag är inne i självömkan och dystra tankar, men en mycket befogad fråga inser den friska Cattis.

Eftersom jag har mer än en sjukdom som drar ner mina tankar så skyller jag på den ena(bipolär) just nu. Det är ju enklare att skylla på en sjukdom än att ta tag i problemen, eller hur? Jag vet VAD jag kan göra för att må bättre, men när jag är trött är det lättare att skylla på medicineringen m.m.

Detta kan jag göra för mig idag:

* Skriva här
* Ringa 12-stegsvänner
* Vara mer ute i friska luften

Detta är tre små saker som jag kan göra för mig själv just nu. Inget jobbigt alls egentligen, men ack så påfrestande när jag ger de mörka tankarna utrymme.

Just nu i skrivande stund är det lätt inom mig och jag är tacksam för att jag vågar ventilera mina tankar här, eftersom jag märker att de hjälper mig. Idag ska jag skriva en uppgift hur jag utvecklats under hösten i mitt skrivande när jag gått Kreativt Skrivande II. Det blir nog inte så svårt att skriva och förmodligen mår jag ännu bättre efter de raderna.
Jag önskar er en fin måndag - själv ska jag ta hand om mig med de tre små sakerna som jag ska göra för mig själv idag


5 kommentarer:

Anonym sa...

Behöver inte vara DU som orsakar att du mår dåligt.
VAD orsakar, är kanske frågan?
Många gånger måste man ju ta reda på orsaken till detta icke välmående, för att kunna åtgärda det och se till att det inte återkommer!
Gör det som känns bra för dig just nu!
Kramkalas

Cattis sa...

Japp, I know. Jag har lite ljusare tankar idag och jag ska förvalta dem väl.

kramkram

Pixi sa...

JA det är viktigt att göra små saker för en när man är i en svacka men även annars för att bibehålla det bra måendet..Jag tränar fortfarande på Att bara vara..o det är bra för mej även om jag inte gillar det allltid så gör jag det minst en gång om dan...vet du du kan ringa mej nån gång om du vill,bara säg till..kram kram=)

Cattis sa...

jag ringer gärna pixi, maila mig ditt nummer.

kramkram

Ninas skrivarlya sa...

Du är så modig som berättar så pass öppet på din blogg om ditt mående. Jag beundrar dig för det.

Hoppas du får en jättefin dag idag, det är du värd fina Cattis! <3

Kramar!!