VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 13 januari 2011

go o gla idag med

Fast den lilla hunden väckte mig kl 5 i morse så har jag en härlig känsla inom mig. Mötet igår var underbart. Vi pratade om martyrskap och offerrollen. Det är nyttigt att tänka till om det, kände jag. Det var mycket skratt och mycket 12-stegsprat om mående och hur vi(jag) ska använda mig av programmet för att släppa taget om det som hjärnan vill älta om och om igen. Det som jag inte kan förändra. Jag vet ju allt det där, men det är inte så lätt alla gånger att använda mig av de verktygen.

MEN

Nu verkar det som om allt arbete gett resultat och då är det bara att fortsätta med det.

*Skriva
*Ringa samtal
*Skriva
*skriva

Ja, så ser det ut för mig just nu. Idag kommer jag därför att - just det - skriva mycket. Även om en del tillhör skolarbetena så vet jag att ju mer jag skriver ju bättre mår jag.

Jag hoppas att ni alla får en underbar dag - hos mig känns det bara bra
3 kommentarer:

Unknown sa...

Min älskade stumpa dumpa <3 Älskar dig min vän! Håller med dig att mötet var toppen igår, är helt upprymd av det <3 som alltid <3

Du är underbar och jag vill tacka dig och din syster för en underbar eftermiddag och kväll igår! Ni båda är fantastiska och jag är glad att just ni är dom ni är!

FANTASTISKA OCH ÄLSKVÄRDA!
Kärleksfulla kramar, Monika

Anneli Stålberg sa...

Vad härligt att livet är lite uppåt och lite skratt igen :)
Kram!

Cattis sa...

Oh, ja kära vänner, nu har det vänt... tack alla som stöttat mig o tack kära doktorn som tar mig i öronen....