VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 2 januari 2011

Mina mål 2011 - Boken ÄR nr 1

Några nyårslöften ger jag inte för att jag gör alltid så gott jag kan när det gäller hur jag lever mitt liv. Nyårslöften gav jag före jag tog tag i mitt matmissbruk och det handlade alltid om att gå ner i vikt. OCH det lyckades aldrig....så jag fokuserar på mål istället


*Boken - här ska de sista scenerna skrivas och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer ur denna svacka som gjort att jag inte skrivit på ett år.

*Löpningen - Jag ska springa en halvmara till sommaren och har skaffat mig en löparcoach för att få den bästa träningen inför det loppet.

*Bloggen - försöka hitta tillbaka till det skrivna ordet, så att det blir det som bloggen fokuserar på. Jag hoppas att den inspirerar, hjälper, stöttar, roar er läsare och som kan förmedla det till mig så jag fortsätter att blogga för min skull, men även för alla er andra i cybervärlden.

*Hälsan - jag måste göra vad jag kan för att få må så bra som jag förtjänar. Jag måste aktivt jobba för att inte stanna kvar i den dalen (himla mörk sådan) där jag just nu har varit ett tag. Jag vill inte vara här nere, jag vill vara uppe, med lätta härliga känslor inom mig varje dag och jag ska göra vad jag kan för att komma dit.

*Familjen - fortsätta visa min underbara familj att de är det viktigaste för mig.

Jag vet att jag kan få ett härligt 2011 om jag akivt jobbar för det och inte låter de mörka tankarna, prestationsångesten, sökandet efter bekräftelse ta över. Om jag bara kan fortsätta skriva vet jag att måendet blir bättre, men just nu lägger jag märke till alla uteblivna kommentarer samt att mina följare minskar istället för att ökar. Om jag hade mått bättre hade jag inte fokuserat på det negativa utan fortsatt att skriva och jag ska verkligen försöka hitta tillbaka till de lätta känslorna, utan att vilja prestera, så fort det bara går.

Jag önskar er en fin dag och ett fint 2011 - jag ska aktivt jobba på att få en fin dag och en dag i taget ska 2011 bli ett fantastiskt år för mig och mina nära och kära.

4 kommentarer:

Anki sa...

Kanske kan vi stötta varann!Jag vill också skriva en bok men den är ännu på planering där formerna fortfarande ändras nästan varje dag.Jag tror du skriver färdigt din bok i år!
2011 blir ett så bra år vi gör det till!
Kram Anki
ps.känner igen "dina" dalar.ds.

Ninas skrivarlya sa...

Gott nytt år finaste Cattis! Hoppas du får ett underbart år! Kramkram

Åsa Hellberg sa...

Jag begriper inte hur man har kondis nog att springa över huvudtaget, men det är jag det:)

Cattis sa...

Anki: Ja, visst stöttar vi varandra. Det låter som en supersuper idé.
Nina: Ja, jag ska kämpa för att få ett bra 2011.
Åsa: Jag började springa av hälsoskäl när jag var 15år och sedan har det inte velat försvinna från kroppens egen önskan.... den vill helt enkelt springa...

Tack för era fina kommentarer