VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 27 januari 2011

Dagens projekt - Tänka


och det är minsann inte alltid det lättaste, inte för mig i alla fall. Nu ska jag börja lära känna mina karaktärer i boken igen och fundera på hur jag ska låta dem utvecklas under deras sista scener i denna bok. Jag ska med andra ord påbörja vårens kurs Kreativt Skrivande III och jag är alltid lite spänd och förväntansfull när varje termin börjar.

Mitt andra projekt när det gäller att tänka till är vårens examensarbete. Nu är det dags att börja leta litteratur och vetenskapliga rapporter som kan ligga till grund för min forskning. Nervöst, jobbigt, men även detta lite spännande.

Just nu, just idag känns allt bara bra och jag hoppas att dessa känslor kan stanna kvar hos mig.

Jag önskar er alla en fin torsdag - jag ska göra mitt yttersta för att få till mina funderingar på bästa sätt

6 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Och här kämpas det för att sluta tänka... Fast allt beror ju på vad man tänker på ;)... Och när det bara blir rundgång är det rätt meningslöst, ha, ha...

Kramen och ha det gott idag!!!

Cattis sa...

JA, det beror visst på vad man tänker på... själv måste jag jobba mycket på att tänka just på de rätta sakerna så att jag inte analyserar allt det som jag inte behöver analysera...

kramkram

www.malinrocaahlgren.com sa...

En promis kanske? Då brukar det släppa för många. :)

Angelica sa...

härlig blogg du har. Inspirerande.

Anonym sa...

Kul att jag hittade en blogg som jag verkligen gillar att läsa. Själv försöker jag också skriva en bok, ska vara tjänstledig i ett halvår för att få till det. Sista arbetsdagen i morgon sen bär det av till Thailand för lite lugn och ro och eftertanskar. Jag ska följa din blogg och se om jag kan hitta inspiration och tips :)

Lycka till och Go For It Girl!!!

Cattis sa...

Ja, Malin en promis, låter alldeles rätt här.

Angelica och Anonym: Välkomna hit och kul att ni skrev kommentarer så jag hittar till er och så jag kunde tala om hur glad jag är över att ni läst min blogg.

kramkram