VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 23 januari 2011

Mod och ärlighet

Det är viktigt för mig.

Jag har mailat min lärare för vårensskrivarkurs, där även min kurskamrat ska gå. Hon som skrev responsen till mig som jag beskrev i förr inlägget. Hennes efternamn gör att hon är där jag är i listan och vi kommer troligtvis i samma grupp även denna termin. MEN Jag har mailat kursansvarig och bett om att få vara i en annan grupp. För jag vill skriva helt utan andra tankar på hur responsen ska bli. Jag tror att vetskapen om att vara i samma grupp som henne, kan påverka sättet jag skriver på. Jag kan nog känna mig hämmad och det vill jag inte. Eftersom jag ska skriva på boken under hela terminen behöver jag inga kommentarer om att den inte är bra, eller hur?

Jag önskar er en fin söndag - själv ska jag ut på en timmes terränglöpning i skogen


4 kommentarer:

Anonym sa...

Klokt beslut att maila läraren.
Hoppas det hjälper oxå!
Energitjuvar är det sista vi behöver i vår kreativitet!

Kramkalas

Cattis sa...

ja, precis, energitjuvar måste sorteras bort.

kramkram

Åsa Hellberg sa...

Och kan man inte sortera bort dem så kanske man kan försöka se att kritik oftast handlar om dem själva; inte om dig, mig eller någon annan:)

Cattis sa...

Tack för de kloka orden, Åsa