VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 12 november 2009

Har så tråkigt

Jag är trött och har något så fruktansvärt ont i min mage ohc den har varit konstig i över två veckor. Jag försöker verkligen lista ut vad den inte gillar som jag stoppar i den.

Jackan jag väntar på har fortfarande inte kommit och det är rätt drygt att inte kunna lämna sitt hem. Tänk alla som har det så i vanliga fall.

Jag har gjort min powerpoint presentation tills i morgon och jobbat lite(5 min) med min tenta. Jag ska jobba med de andra två lektionerna som jag ska ha i morgon nu tänkte jag.

Tröttheten måste ha att göra med den intensiva veckan i London. Med utbrändhet i bagaget klarar jag inte hur mycket som helst. Då kommer tröttheten efteråt. Jag var otroligt trött i London med, men då var allting roligt. Det är det inte nu när det handlar om tvätt, hundpromenader tentor och arbete. Det var lättare att ta tåget till Victoria station i London än det är att gå ner i källaren och vika tvätt.

Men vem säger att det är min uppgift alltid? Behöver familjen strumpor eller byxor kan de leta lite i tvättstugan så hittar de nog dem till slut. För just nu orkar jag inte vika deras tvätt.

Ha en fortsatt härligt grå torsdag.

Cattis

2 kommentarer:

Malin sa...

Jag har också varit extremt trött den senaste tiden. Har skyllt på sviterna efter att ha bott i tre veckors stambyte och det är väl förmodligen den största utlösaren. Minsta lilla sak i vardagen är ansträngande och tålamodet är det inte det bästa...

Hoppas du känner dej piggare snart!

Anonym sa...

Tröttheten kan bero på mycket.. Har du kollat upp dina B-vitamin värden i kroppen? Ett flertal av oss har brist på denna vitamin!!!
Hoppas du piggnar till snart o att magen blir bra!!
Kramen
Chrissie