VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 4 november 2009

London Eye idag efter kursen


Idag ska vi träffas en stund på Waterstone, Europas största bokhandel. Vi ska ha kursen där i max två timmar innan vi är fria för resten av dagen. Bokhandeln är fem våningar och de tär magiskt att gå därinne. Efter kursen ska jag och flickorna ta oss till London Eye för en liten åktur. Det ska bli otroligt spännande för jag gillar inte att åka pariserhjul och höjder, men detta vill jag vara med om så det återstår att se hur jag mår när jag har åkt den.

Jag har vaknat 4 idag med världens huvudvärk så jag är inte inspirerad att göra någonting idag. Varken skriva eller åka något hjul, men jag hoppas att det blir bättre under dagen.

Jag har fått många intressanta tips och ideér att fortsätta på de scenerna jag redan har skrivit, men det är svårt med den huvudvärken jag har nu. Jag hoppas den släpper så att jag kan skriva och skicka till coachen i kväll.

Ha en underbar dag.

Cattis

Inga kommentarer: