VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 1 november 2009

El igen i datorn
Nu är vi nöjda och glada över att köpt en adapter till strömmen. Värden hade oxå köpt en så nu har vi två.

Vi har varit ett tag på Harrods och jag har köpt det jag ville där och det blev lite julsaker och två berlocker till mitt armband.
Nu ska vi sitta vid datorn vars 30 minuter och sedan byter vi igen. Detta gäller tills min skrivarkurs kommer igång i morgon, då är det jag som måste ha datorn mest tid så att jag kan skriva.

Ha en trevlig söndagskväll

Cattis

3 kommentarer:

Bengan sa...

Tur att du fått el i dtorn igen annars hade den inte funkat.
Varför har dem satt dit en Harrods skylt på en Norsk Labrador stenskiva i London???
Va har dem inget eget stenbrott?
Puss Jag saknar er.

Cattis sa...

Visste att du skulle se det jag såg. Inga stenbrott här inte, men enhimla massa ntionaliteter som hittar sten i sina länder....

Puss

Bengan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.