VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 30 november 2009

Ingen John Blund


hos mig. Klockan är snart 6 och jag har varit vaken sedan halv 4.Jag är mycket trött nu och skulle säkert somna om jag lade mig nu, men jag ska till min praktik och ha en engelska lektion. Efter den ska jag jobba lite MEN sen blir det sängen och lite sömn. Jag orkar inte skriva mer just nu, så det blir en uppdatering i eftermiddag(hoppas jag).

Ha en härlig sista november

Cattis

2 kommentarer:

Tina sa...

Godmorron vännen!!!! Ja, fy sånna nätter är INTE kuliga!! Hoppas du får en fin dag trots sömnbristen & att du får en skön vila sen!!
Va rädd om dig vännen!
Kram Tina

Unknown sa...

Hej!Hittade in till dig från Uffematten så fin blogg du har!

Läste att du håller på att skriva en bok så kul och spännande!Har skrivit en liten diktbok det var kul..har själv funderat på att börja skriva på en bok!

Önskar dig en härlig dag,
Kram Maria