VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 25 november 2009

Broloppet - here I come


Då är jag anmäld. 12 juni 2010 springer jag och 30000 andra broloppet och det när tioårsjubileum. Jag har aldrig sprungit mer än en mil och detta är två, men vad häftigt att få springa två mil över Öresundsbron tillsammans med så många andra.

2 kommentarer:

Therese sa...

Tacl så mkt! Om du skulle vilja få hem en av mina amisar får du gärna vara med i den tävling som julkalendern kommer att innehålla!

Johanna Wistrand sa...

Det låter ju underbart, det kanske vore nåt för mig om några år!