VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 26 november 2009

Varit mer vaken än sovit i natt

Det blev resultatet av att jag sov igår på dagen. Det är så tråkigt att inte kunna sova ordentligt. Idag ska jag inte vila på dagen och se till att sova i natt. Jag blev hemskickad igår från min praktik för att jag sa att jag var trött. Min handledare vill inte att jag ska bli alltför trött så hon sa att jag kunde vara hemma på fredag med om jag kände att tröttheten inte ger med sig. Hon tar verkligen hänsyn till min bakgrund och jag är så glad för det.

Idag blir det därför en vilodag hemma med mycket tid i soffan och även det jag känner för att ta fram inför första advent.

Det sista utvecklingssamtalet ska oxå lyssnas på idag. 15-åringen ska få sin dom inför hennes sökning till gymnasiet. Hon är en duktig tjej så jag är inte orolig det minsta för det. Nu ska den elaka styvmodern väcka sonen som inte klarar av att väcka sig själv(precis som sin pappa).

Ha en härlig dag

Cattis

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att du får en skön dag! Kram Åsa