VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 15 november 2009

Utmaning 319 - under

Jag måste fortsätta på det personliga planet för jag har inget annat inom mig. Gårdagen med alanonvänner var ett under. Jag känner verkligen att det är ett under att jag hittat till alanon eftersom samhället har så många människor som har problem med spriten och runt omkring dessa finns minst 5 stycken som påverkas, är det ett under för oss som hittat ett bättre mående hos alanon.

Det är synd att inte fler hittar dit men vi gör alla en varsin resa i våra liv. Jag är fylld av tacksamhet för att jag hittade alanon för snart sju år sedan och jag vill inte tänka tanken hur jag skulle mått utan dessa möten. Jag vill inte tänka tanken hur min familj skulle mått om jag inte hittat dit.

Att få förmånen att tillbringa en hel dag med så mycket kärlek och värme var jag än vände mig i lokalen, det är ett under och det är fantastiskt för mig och för oss alla som var där.

Cattis

6 kommentarer:

Öppet spår sa...

Du skriver så lättläst och nära, förmodligen för att det kommer direkt ur ditt hjärta. Under är verkligen ett flertydigt ord

Anitha Östlund Meijer sa...

ja, det märks att orden kommer från hjärtat

Unknown sa...

Ja, jag håller med dom andra här...dina ord är väl förankrade i dig och du får fram känslan mycket bra. Jag var själv mångårig besökare hos alanon under mitt äktenskap som dränktes pga av sprit och vad det för med sig av annat elände. Kram

Pia sa...

En text från hjärtat, verkigen. Pia

Drumalex sa...

Den typen av sammanhang skulle behövas innan man får så stora problem. Att känna kärlek från andra skulle säkert kunna motverka mycket elände innan det växer sig för stort. Bra text med djup. Att det ska vara så skämmigt att erkänna sitt behov av kärlek från andra.

Heureka sa...

Skönt att du möter förståelse och känner samhörighet med andra - det läker!