VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 2 november 2009

Utslagen


Jag ligger i soffan helt utslagen efter dagens övningar. Det har varit givande, men tyvärr orkar jag inte skriva någon ny scen ikväll. Jag orkar ingenting, men jag kände att jag vill skriva några ord om dagen.

Min coaching timme med Ann gav mig nya tankar kring boken. Jag ska ändra åldern på det ena barnet bl a. för att kunna förmedla mer om och kring barnen.

På skrivarkursen fick vi skriva baksidetexten till vår bok och det var riktigt roligt. I morgon är det ny coaching coh ny kurs med nya övningar.

Jag får hoppas att jag är piggare än nu för annars trillar jag nog av stolen.

Natti Natti

2 kommentarer:

Bloggullet sa...

Så kul det låter med skrivarkursen, jag älskar ju att skriva jag med.

Det är kanske miljön som gör dig så trött, hoppas du är piggare imorgon så du sitter stadigt på stolen.;o)

Ha det så bra.
Kram

Therese sa...

Tack för inlägget i min blogg!!!