VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 2 november 2009

Blev ingen utmaning

idag heller, för tankarna är i boken och skrivandets värld. Det återstår att se om/när jag kan få ner en utmaning, men just nu ärdet boken som står i fokus.

Nu sticker vi till Waterstone, Europas största bokhandel.

Det blir rapport ikväll.

Cattis

2 kommentarer:

Jenny G sa...

Ha det nu så jättebra i min favoritstad och lycka till med skrivandet!

Anneli sa...

Hej vännen! länge sedan sist, jag har varit ganska off på sistone. Hade inte fattat att du skulle till london så snart, älskar london! Det är en av mina favorit-städer men nu är det så länge sedan jag var där. Hoppas du får det lika bra som sist och lycka till med skrivandet!

KRAM från ett trist sverige :).